wp3d067c7b.png

Massage

Kies hieronder voor Uw favoriete massage techniek. Al onze massage zijn vrij te boeken. Zowel enkel als duo-massage is mogelijk. Verder is het mogelijk om een saunabezoek te combineren met een heerlijke ontspanningsmassage. Bij alle arrangementen kunt U, tenzij anders aangegeven, gebruik maken van onze saunafaciliteiten waaronder sauna, douches, jacuzzi, stoomcabine, relaxruimte met haardvuur inclusief badlinnen, slippers, douchegel en scrubzout. Verder zijn de dranken zoals koffie, thee, water en fruitsap hierbij inbegrepen.

Hieronder vindt U uitleg over de verschillende massagetechnieken al of niet in combinatie met een sauna arrangement.

{Copyright (C) 2017 Wil Aarts. All Rights Reserved}

Samudra massage.

Hot-stone massage.

Anti-stress massage.

Zen massage.

„Dansen op de golven van de oceaan“.

Zo wordt deze ontspannende bindweefsel / diepte massage beschreven. Een Oosterse massagetechniek welke hoofdzakelijk met voorarmen en ellebogen wordt uitgevoerd. Deze massage vindt zijn oorsprong in de lomi lomi tempel en weerspiegeld de ritmes en de bewegingen van sprankelende watervallen en rustgevende oceaangolven. Het is een mix van de beste massage vorm en oosterse bewegingleer.

Prijs per persoon € 45,- (1 u.)   62,50 €/1½uur.

Geniet van deze ontspannende en spier verwennende massage. Door de warmte van de stenen dringt de helende werking tot diep in het weefsel door. Hierdoor wordt het natuurlijk vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen in werking gezet. Een absolute weldaad voor het lichaam en geest.

Prijs p.p.: 27,50 €/½uur 35,- €/45min. 45,- €/uur 62,50 €/1½uur.

Een totale lichaams-massage welke ontspannend en ontstressend werkt. U voelt zich als herboren na het ondergaan van deze 1 uur durende massage.

Tijdens de behandeling kunt U wegdromen terwijl U luistert naar harmonische muziek.

Prijs p.p.: 27,50 €/½uur 35,- €/45min. 45,- €/uur 62,50 €/1½uur.

Breng evenwicht in Uw geest en lichaam door te kiezen voor deze heerlijke oosterse massage. (Achterzijde benen, rug, nek en schouders).

Eeuwenoude massage-technieken zorgen voor balans in Uw lichaam. In combinatie met de harmonische muziek op de achtergrond waant U zich in oosterse sferen.

Prijs p.p.: 27,50 €/½uur 35,- €/45min. 45,- €/uur 62,50 €/1½uur.

+ arrangementen

Samudra arrangement.

2,5 Uur genieten van alle sauna faciliteiten met vrij gebruik van badlinnen, douchegel en scrubzout en een half uur genieten van een heerlijke Oosterse Samudra-rugmassage voor 2 personen.

Incl. Rijkelijk gevulde hapjesschotel, fruitsap, water, koffie en thee.

132,50 euro voor 2 personen (Totale duur arrangement 3 u.)

Samudra plus arrangement.

2 Uur 15 m. genieten van alle sauna faciliteiten met vrij gebruik van badlinnen, douchegel en scrubzout en 45 min. genieten van een Oosterse Samudra-massage voor 2 p. (Achterzijde benen, rug, nek en schouders).

Inclusief rijkelijk gevulde hapjesschotel, fruitsap, water, koffie en thee.

147,50 euro voor 2 personen (Totale duur arrangement 3 u.)

ZEN massage arrangement.

2 Uur 15 m. genieten van alle sauna faciliteiten met vrij gebruik van badlinnen, douchegel en scrubzout en 45 min. ontspannen bij een ZEN-massage voor 2 personen.

Breng evenwicht in Uw geest en lichaam door te kiezen voor van deze heerlijke oosterse massage. (Achterzijde benen, rug, nek en schouders). Eeuwenoude massage-technieken zorgen voor balans in Uw lichaam. In combinatie met de warmte van de sauna heeft U na afloop een ontspannen, fit en vitaal gevoel.

Inclusief rijkelijk gevulde hapjesschotel, fruitsap, water, koffie en thee.

147,50 euro voor 2 personen (Totale duur arrangement 3 uur).

Anti stress arrangement.

2,5 Uur genieten van alle sauna faciliteiten met vrij gebruik van badlinnen, douchegel en scrubzout en een half uur volledig ontspannen bij een anti-stressmassage voor 2 personen.

Inclusief rijkelijk gevulde hapjesschotel, fruitsap, water, koffie en thee.

132,50 euro voor 2 personen (Totale duur arrangement 3 uur).

 

Hot Stone arrangement.

2,5 Uur genieten van alle sauna faciliteiten met vrij gebruik van badlinnen, douchegel en scrubzout en een half uur relaxen bij een Hot Stone massage voor 2 personen.

Inclusief rijkelijk gevulde hapjesschotel, fruitsap, water, koffie en thee.

132,50 euro voor 2 personen (Totale duur arrangement 3 uur).

 

Ontbijt/brunch relax arrangement.

2,5 Uur genieten van alle sauna faciliteiten met vrij gebruik van badlinnen, douchegel en scrubzout en een half uur massage naar keuze. (zie massages). Inclusief een volledig verzorgd uitgebreid ontbijt / brunch.

Fruitsap, water, koffie en thee inbegrepen.

(Prijs voor 2 personen: 150 euro . (Totale duur arrangement 3 uur).

wpfffec98c.jpg
facebook_hover.png
wp5533b116.gif
first_shot_di_sano_new003002.jpg
first_shot_di_sano_new003001.jpg
wpae3db02b.png