Mensen die hier enkele uurtjes komen genieten zullen volledig ontspannen naar buiten gaan met een gevoel van welbehagen en vol nieuwe positieve energie. Energie vanuit de Di-Sano wereld. Zo kunt U bijvoorbeeld gaan uitzweten in de sauna, waarna je verfrissing vindt onder de regendouche. In de stoomcabine met eucalyptus zul je kunnen ondervinden dat de vochtige lucht een heuse weldaad is voor de luchtwegen. Verder kun je je vermoeide spieren laten ontspannen in de jacuzzi om vervolgens tot rust te komen bij het haardvuur. Tevens bestaat de mogelijkheid om zich te laten masseren.

Vakkundig ondergaat U een massage welke ontspannend en ontstressend werkt.

Een sauna / wellness bezoek is pas helemaal compleet als je ook je maag op een lichte en lekkere manier kunt verwennen. Daar heeft Di-Sano natuurlijk ook voor gezorgd. Diverse culinaire schotels , van uitgebreide hapjesschotel tot vers bereide Tagliatelli Scampi, staat op de menukaart. Vergezeld van een goede wijn maken deze het wellness gevoel helemaal compleet.

 

Buiten onze uitgebreide sauna/wellness mogelijkheden kan men bij Di-Sano ook terecht voor beauty behandelingen in onze eigen schoonheidsinstituut. Vakkundige behandelingen met hoogwaardige produkten zorgen samen voor de juiste balans tussen lichaam en geest.

Di Sano

Neeroeteren

{Copyright (C) 2017 Wil Aarts. All Rights Reserved}

wpe3b230e2.jpg
wpbcf627d2.jpg
wp9943a4b4.jpg
wpfffec98c.jpg
facebook_hover.png
wp5533b116.gif
first_shot_di_sano_new003002.jpg
first_shot_di_sano_new003001.jpg
wp6036741e.png